Final fericit pentru o pisica prinsa sub capota unei masini…

Timp necesar lecturii: 2 minute

O pisică care a fost prinsa sub capota unei masini, a fost plimbata de la Birmingham la Londra fara ca soferul sa-si dea seama.

Din fericire aceasta a supravietuit intamplarii si a fost reunita cu proprietarul ei.

Pisica din rasa tortoiseshell , poreclită Tinsel, a fost găsită în ziua de Crăciun.

Proprietarul masinii a dat pisica unei asociatii pentru pisici, dar acestia anuntase deja ca renuntase la speranta de a-i gasi proprietarul lui Tinsel asa ca erau pe punctul de a-i cauta alt proprietar.

Asociatia a publicat pe internet informatia, iar in urma acestui fapt, acestia au primit un apel de la o femeie care a spus că Tinsel este cu siguranță pisica ei, iar acestia au dus pisica inapoi la Birmingham unde a fost reunita cu proprietara ei.

Apelul de a depista proprietarii lui Tinsel a fost distribuit de mii de ori online, după pisica fusese găsită în afara unui bloc de locuințe din estul Londrei, la aproximativ 210 km distanță de unde a început călătoria mașinii.

Niste oameni care au auzit-o pe Tinsel au luat legatura cu soferul masinii in care aceasta fusese prinsa, si au dus-o la asociatia care s-a ocupat de gasirea proprietarului.

Din pacate, de la sofer acestia au primit foarte puține informații despre locul din care acesta plecase din Birmingham, ceea ce a facut căutarea proprietarului lui Tinsel sa fie foarte dificila.

Femeia care era proprietara pisicii, nu avea conturi pe retelele de socializare, dar din fericire o cunostinta a acesteia a vazut postarea si a luat legatura de indata cu aceasta.

In cele din urma, dupa vederea pozelor aceasta a fost sigura ca e pisica ei si a sunat de indata la asociatia care publicase anuntul.

Aceasta a fost socata sa afle cat de mult a calatorit pisica ei, si prin ce peripetii a trecut, dar din fericire aceasta a ajuns in cele din urma acasa 🙂

DACĂ V-A PLĂCUT ARTICOLUL, VĂ RUGĂM SĂ NE DAȚI UN LIKE ȘI UN SHARE, PENTRU A AJUNGE ȘI LA ALȚII!